Korai 14 évesen hajat festetni?
Figyelt kérdés
Szőkésbarna hajam van, mindig is irigyeltem azokat a lányokat akiknek szép, sötétbarna hajuk van, és úgy érzem, hogy az jobban is illene hozzám. Nagyon roncsolná? Vagy csak hennával próbáljam ki először?2015. márc. 21. 19:48
1/6 anonim válasza:
szerintem igen
de ha mindenképp szeretnéd, használj csak hajszínezőt, ne hajfestéket
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan festesd be. Nem korai, most kezdesz nő lenni.
4/6 anonim válasza:
Én nem festettem be sose, 20 éves vagyok. Nem bírnám elviselni ha szép természetes hajszínem elcseszné valaki. Félek hogy ha egyszer befestem sose lesz már ugyanolyan. Pedig én is sokat szemezgetek a sötétbarnával.
5/6 anonim válasza:
#2, 14 évesen? Ne röhögtess, kérlek! 18 éves kortól talán már lehet mondani valakire, hogy kezd nő lenni...minimum.
6/6 anonim válasza:
Szerintem sem korai. Az én lányom is 14 volt amikor előhozakodott azzal, hogy szeretné befestetni e haját. Szerintem ennyi idősen bőven belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!