Dermofil pasztát mire használtátok, vélemény?
18 éves vagyok,régebben nagyon küzdöttem a pattanásokkal. Ezek mára már megszűntek,de azért néha előjön egypár. Most már inkább a piros foltokkal van gondom meg azzal a pár pattanással. Erre jó a dermofil paszta? Eddig egyszer kentem be vele az egész arcom,különösebb bajom nem volt vele,talán kicsit szárította az arcom,de utána bekentem hidratálóval.
Nektek bevált?
Előre is köszönöm.
nekem semmit nem segített... szárított, de a gyulladást fokozta, a kámforossága iszonyatosan irritálta a bőrömet-szememet, és a lemosás után is napokig éreztem a bőrömöt azt a kénes szagot... : D utáltam.
piros foltokra nekem tökéletesen bevált az AHA hámlasztás. paula's choice márkát használok, szerintem ez a legjobb. gyorsan eltünteti a piros hegeket, főleg a frisseket. én 8%-osat kenek.
pattanásokra pedig a BHA hámlasztás is jó. : ) vagy helyileg az akneroxid krém. ezekhez kell fényvédő krém nappalra, ez nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!