Hajfestési kérdések?
Figyelt kérdés
- derékig érő hajnál tényleg 3 tubus festék kell? mert nekem addig ér, viszont elég kevés... a nő a boltban meg azt mondta az én hajhosszamra kell 3
- festés után mennire jó ötlet színvédő sampont és balzsamot használni? ezek mennyire válnak be? ( max. Schaumát tudnék venni)
- festés után 1szer vagy 2szer mossam meg samponnal?
2015. márc. 19. 19:36
1/1 anonim válasza:
Annyi tényleg kell az első festésnél. Aztán már majd csak egy. Aztán évente, újra kell festeni az egészet (legkésőbb), akkor megint csak egy.
Használj színvédő sampont és balzsamot. Általában beválnak. Én a Syoss-t ajánlom, samponban. Nagyon jó és nem túl drága.
Festés után 1x szoktam megmosni samponnal. Aztán törölköző száraz hajra teszem a festékhez járó balzsamot, várok amíg kell, majd leöblítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!