Van ilyen hajtípus?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, akinek olyan gyönyörű szép hullámos a haja. Nem göndör, hanem enyhén hullámos csak. ( olyan mint amikor vizesen be volt fonva) Létezik egyáltalán hogy valakinek természetesen ilyen legyen a gaja? Vagy lehet hogy minden hajmosás után befonja magának? Mert tényleg úgy néz ki, de minden nap olyan neki. Olyan gyönyörű. Ti mit gondoltok? Komolyan ilyen mázlista hogy Ennyire jó haja van, vagy csinál vele valamit? Köszi a válaszokat!2015. márc. 18. 15:51
1/5 anonim válasza:
Szerintem mazlista es ilyen a haja :) az eneym pl szogenyenes, de meg veletlenul sincs benen semmi hullam, mindenki azt hizi ki van vasalva... bocs az offert.
2/5 A kérdező kommentje:
De lehetnek benne Ennyire gyönyörű szabályos hullámok? Fuu...nekem egy nagy szénaboglya van a fejemen. Komolyan nem csinál semmit vele? :(
2015. márc. 18. 15:59
3/5 anonim válasza:
Van,a hugomnak és nekem is ilyen,fonás nélkül,meg hát elég sok türelem kellhetne ahhoz hogy minden nap fáradtan,fonogassassuk a hajunkat,szimplán genetika,szerintem. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor mázlisták vagytok... :)
2015. márc. 22. 10:31
5/5 anonim válasza:
Nekem is hasonló hajam van, de néha inkább göndörbe megy át és annyira nem szerencsés ha azt nézzük, mennyit kell vele foglalkozni, de ha van elég időm rá akkor tényleg jól néz ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!