Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit no a hajam BANFI...

Mennyit no a hajam BANFI SAMPONNAL harom honap alatt?

Figyelt kérdés

Azert kerdezem mert elkezdtem hasznalni, es csak 3 hdom majd hasznani, mivel utana ombre hajam lesz, arra nem akarom hasznalni :)

Meg tudnatok mondani h mennyitfog addig kkb noni?:)

Kerlek ne olyan komikat h cnicn olyan h hajnoveszto, ez csak a genetikan mulik stb... en arra vagyok kivancsi h BANFI SAMPONNAL E BALZSAMMAL mennyit fog noni a hajam :)

Tapasztalatok esetleg?

2015. márc. 17. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
3 hónap alatt a haj kb 3-4 cm-t nő. Az mindegy mit teszel rá, a hajnövekedésen nem változtat semmit. Azt a genetika határozza meg, ha tetszik ha nem.
2015. márc. 17. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Jól mondja az első, 3-4 cm-t fog nőni, mint amennyit nélküle is. Én több, mint fél évig használtam Bánfi sampont, de semmivel sem nőtt tőle gyorsabban a hajam.
2015. márc. 18. 01:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Hat en pedig rengeteg pozitiv kommentet olvastam, szal van valaki akinek HASZNALT es leirna mennyit nott tole neki??

Koszonom!!!

2015. márc. 21. 14:13
 4/4 anonim válasza:
Szia! nekem kb 5cm-t nőtt a hajam de nem tudom h ez a terméknek köszönhető e vagy genetika...
2015. márc. 27. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!