Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért van ennyi szakállas,...

Miért van ennyi szakállas, szőrös fiatal mostanában? Drága a borotválkozás?

Figyelt kérdés
2015. márc. 16. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki kalácsképű, mert meg van borotválva.

Az lehet, hogy a kalácsképűeken segít az arcszőrzet, de egy jóképű arcot ne takargassunk már!

2015. ápr. 7. 20:14
 12/14 anonim válasza:

Divat. Nem olyan rég, még mindenki úgy borotválta, hogy nehogy 1 kis rövid szőr látszódjon, mert úristen...

Most meg hirtelen mindenki borostás. Mondjuk jobb is így.

2015. máj. 6. 14:09
 13/14 Maezono válasza:
Divat is, de amúgy igen, drága a borotva, már amennyiben az eldobhatónál komolyabbal tervezünk. Az elektromos, vagy rezgő rásegítésű pedig nem nyír elég jól, azzal nem tudod simára borotválni.
okt. 20. 08:05
 14/14 anonim válasza:

Én 2014 óta hagyok szakállat. Akkor olyan 23 éves korom óta.

Mindig is utáltam borotválkozni, nagyon viszkedtem, kipattogzott tőle a bőröm.

Ezenkívül nagyon "csúnya" és aránytalan arcom van.

Ha fejet (arcot) három részre kellene elosztani:

1)homlokrész

2)szemöldök és orr része

3)száj és attól lefelé állkapocs

Akkor nekem a 3-as rész nagyon furán sikeredett. Puffedt arcok, és ilyen hirtelen össze menő állkapocs. Szinte nincs is állkapcsom.

Egyszer pont egy borotválkozáshoz készülődve, nézegettem a borostás arcomat a tükörben, és az a tónus amit a borosta adott, jobban tetszett.

Akkor jött az ötlet, hogy megnövesztem. Azóta van szakállam (és állam is 😁)

Egyszer egy új állás miatt megkellett borotválkoznom.

Úgy utáltam a kinézetem, hogy azt elmondani nem lehet. Még face-re is kiraktam a csupasz szőrnélküli arcom-hát mondanom se kell egyhangúan megmondták, hogy ezt a borotválkozást én ne erőltessem mert borzasztó ronda vagyok.

Én ezert vagyok szakállas.

okt. 20. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!