Mit tegyek annak érdekében, hogy az arcom ne legyen ilyen húsos és, , dundi"? Van arra mód, hogy csontos és sovány legyen? .
A csontos és sovány rosszabb
ahhoz hogy az arcod sokat fogyjon jelentős fogyás kell
Sminkkel lehet optikai csalódást előidézni
nézz neten videokat
Ilyet akarsz?
Remélem rosszul olvastam azt, hogy "csontos, sovány" arcot akarsz........
Beteges elképzeléseid vannak...
Szerintem az arcod nem dundi valójába, hanem normális, egészséges, csak beképzeled magadnak.
Egyébként láthatod, a fogyás nem segít, ha olyanok az adottságaid. Ez a lány csont, és bőr, de nézd meg az arcát. Az nem sovány.
Egyébként, ha az övére is azt gondolod, hogy "dundi", akkor menj orvoshoz!
Na jó! A válaszokat nagyon köszönöm. De itt mindnyájan félreértettetek valamit: valóban túloztam, amikor azt írtam, hogy csontos és sovány arcot szeretnék!! Annyira nem soványat, mint a lányoknak a képen az URL alatt... De ilyen ,,malac"-ra emlékeztető arcom van a testem sem sem olyan sovány!!! A BMI táblázatot figyelembe véve:
Testsúly: 94 Kg
Magasság: 176 cm
És én csak szeretnék végre jól kinézni és talán végre lehetne barátnőm is így 15 évesen... :(
Utóirat: ÉN FIÚ VAGYOK ÉS NINCS SEMMI FÉLE HOSSZÚ HAJAM!!! Amit kiengedhetnék és középen elválaszthatnék... Mégcsak vasalni se tudom.
hát szerintem mindenki lánynak hitt... :D
15 évesen még nem kell barátnő...
ha soványabb arcot szeretnél, a testednek is soványabbnak kell lennie. sportolj, figyelj az étkezésre, és akkor fogysz majd arcból is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!