Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek annak érdekében,...

Mit tegyek annak érdekében, hogy az arcom ne legyen ilyen húsos és, , dundi"? Van arra mód, hogy csontos és sovány legyen? .

Figyelt kérdés

2015. márc. 16. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:

A csontos és sovány rosszabb

ahhoz hogy az arcod sokat fogyjon jelentős fogyás kell

Sminkkel lehet optikai csalódást előidézni

nézz neten videokat

2015. márc. 16. 17:13
 2/7 manó1235 ***** válasza:
Ha hosszú a hajad engedd le ha kivasalod még jobb és középen válaszd el az optikailag hosszabbítja az arcodat. Ezért is szokták a magas homlokú vékony arcú lányoknak ajánlani a frufrut mert az meg kerekíti az arcformát. :)
2015. márc. 16. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
ha kerek arcod van, nem sokat tehetsz, engedd le a hajad, ne legyen frufrud (ha nincs magas homlokod), vagy fogyj egy kicsit. :D
2015. márc. 16. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyet akarsz?

[link]

[link]

[link]

Remélem rosszul olvastam azt, hogy "csontos, sovány" arcot akarsz........

Beteges elképzeléseid vannak...

Szerintem az arcod nem dundi valójába, hanem normális, egészséges, csak beképzeled magadnak.

Egyébként láthatod, a fogyás nem segít, ha olyanok az adottságaid. Ez a lány csont, és bőr, de nézd meg az arcát. Az nem sovány.

[link]

Egyébként, ha az övére is azt gondolod, hogy "dundi", akkor menj orvoshoz!

2015. márc. 16. 19:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Na jó! A válaszokat nagyon köszönöm. De itt mindnyájan félreértettetek valamit: valóban túloztam, amikor azt írtam, hogy csontos és sovány arcot szeretnék!! Annyira nem soványat, mint a lányoknak a képen az URL alatt... De ilyen ,,malac"-ra emlékeztető arcom van a testem sem sem olyan sovány!!! A BMI táblázatot figyelembe véve:

Testsúly: 94 Kg

Magasság: 176 cm

És én csak szeretnék végre jól kinézni és talán végre lehetne barátnőm is így 15 évesen... :(

Utóirat: ÉN FIÚ VAGYOK ÉS NINCS SEMMI FÉLE HOSSZÚ HAJAM!!! Amit kiengedhetnék és középen elválaszthatnék... Mégcsak vasalni se tudom.

2015. márc. 16. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem mindenki lánynak hitt... :D

15 évesen még nem kell barátnő...

ha soványabb arcot szeretnél, a testednek is soványabbnak kell lennie. sportolj, figyelj az étkezésre, és akkor fogysz majd arcból is

2015. márc. 17. 04:24
 7/7 manó1235 ***** válasza:
ne haragudj én lánynak hittelek :D figyelj sok ismerősöm volt így, hogy 15 évesen még pufibb volt aztán megnyúlt és átlagos arca lett. Azzal rásegíthetsz ha eljársz valamit sportolni.
2015. márc. 17. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!