Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csigás hajgöndörítés? Van...

Csigás hajgöndörítés? Van valami jó házipraktikátok?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon megtetszett a csigás haj, de nekem sose sikerült eddig elérnem. Mindig csak sima göndör maradt.

Egyedül a hajsütővel tudtam megcsinálni, de az annyira hosszadalmas, reggel felkelni, megcsinálni, és gyorsan kilógja magát.

félreértések elkerülése végett!

[link]

ilyenre gondoltam (persze nekem nem ennyire hosszú), de ilyen csigákat szeretnék, ami folyamatos :)

2015. márc. 15. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Miért akarsz ilyen hajat??? nagyon természetellenes.. Nem akarlak megbántani, de szerintem nagyon csúnya. Persze ízlések és pofonok.
2015. márc. 15. 14:21
 2/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a semmit nem érő kommented 👌👌👌

mellesleg nem ismersz, nem tudod milyen az eredeti hajam, és nekem tetszik...

Tudod mi a természetellenes? TE. Mert ahelyett, hogy segítettél volna inkább csak idejössz leszólni...

2015. márc. 15. 14:34
 3/9 A kérdező kommentje:

meg nem azt kértem, hogy a képet kritizáld, csak ilyet találtam bocsi...

érdekes máson nem természetellenes.

2015. márc. 15. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem volt sértő, még direkt az elején elmondtam, hogy nem akarlak megbántani. Az inkább sértő ha pl azt mondanám, hogy egy hisztis p.csa vagy aki mindent magára vesz és csak háborog össze- vissza. Tudok amúgy tanácsot is adni még így vélemény kinyilvánítás mellett. Kérd meg a szomszéd kutyáját, hogy rágja meg egy kicsit.
2015. márc. 15. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Hátha ilyen csigásra nem is lehet nagyon, de 2 másik otthoni hajgöndörítési technikát tudok még javasolni, amit érdemes kipróbálni: hajcsavaróval illetve hajgöndörítő habbal. Ezeke egyike sem roncsolja annyira a hajat, mint a hajsütő. Esetleg lehet a kettőt egyszerre. Estére érdmes felcsatolni valahogy a hajadat, hogy ne kócolódjon, mivel a göndör hajat nem szabad fésülni (ha minden reggel sütöd, akkor feltételezem, hogy azt talén hajmosás és/vagy fésülködés után teszed). Szóval általában a göndör hajat csak hajmosáskor szabad fésülni...
2015. márc. 15. 15:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon köszönöm :)

Végre egy értelmes válasz! :)

Másik idegesítő valszolónak, menj és fordulj fel!

Kurv.ára nem érdekel mit pofázol, csak tudod, azért tettem fel a kérdést hogy segítsenek nem pedig azért idegyere ócsárolni valakit. Persze, hogy kiakadok, amikor örültem hogy valaki válaszolt és azt kell látnom hogy valami idegesítő pic.sa az... sry

2015. márc. 15. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Fodrászként akkor érek el ilyen hatást, amikor jól behabozom, vékony tincsekre, kis méretű rakócsavaróra tekerem fel a hajat, búrában megszárítom, és a végén úgy szedem ki a csavarót, hogy oldalról kihúzom, nem lecsavarom, és ezután így hagyom, nem húzom szét az ujjaimmal sem.

Viszont otthon ezt úgy tudod megoldani, ha veszem hordozható búrát, fodrászkellékesnél 10-15e ft, plusz jóminőségű erős hajhab, illetve sok türelem, h tényleg vékony tincseket tekerj fel ;)

2015. márc. 15. 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah és alumínium csavaróra kellene, mert arra tud tökéletesen "rásülni"
2015. márc. 15. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
az idegesítő "pic.sa" vagyok... annyi a probléma, hogy nem nő vagyok..:D:D amúgy oly mindegy, hogy hogy szidsz, mert kb csak röhögök rajtad.. érzelmileg elég labilis lehetsz :D:D:D
2015. márc. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!