Csigás hajgöndörítés? Van valami jó házipraktikátok?
Mostanában nagyon megtetszett a csigás haj, de nekem sose sikerült eddig elérnem. Mindig csak sima göndör maradt.
Egyedül a hajsütővel tudtam megcsinálni, de az annyira hosszadalmas, reggel felkelni, megcsinálni, és gyorsan kilógja magát.
félreértések elkerülése végett!
ilyenre gondoltam (persze nekem nem ennyire hosszú), de ilyen csigákat szeretnék, ami folyamatos :)
köszönöm a semmit nem érő kommented 👌👌👌
mellesleg nem ismersz, nem tudod milyen az eredeti hajam, és nekem tetszik...
Tudod mi a természetellenes? TE. Mert ahelyett, hogy segítettél volna inkább csak idejössz leszólni...
meg nem azt kértem, hogy a képet kritizáld, csak ilyet találtam bocsi...
érdekes máson nem természetellenes.
Utolsó, nagyon köszönöm :)
Végre egy értelmes válasz! :)
Másik idegesítő valszolónak, menj és fordulj fel!
Kurv.ára nem érdekel mit pofázol, csak tudod, azért tettem fel a kérdést hogy segítsenek nem pedig azért idegyere ócsárolni valakit. Persze, hogy kiakadok, amikor örültem hogy valaki válaszolt és azt kell látnom hogy valami idegesítő pic.sa az... sry
Fodrászként akkor érek el ilyen hatást, amikor jól behabozom, vékony tincsekre, kis méretű rakócsavaróra tekerem fel a hajat, búrában megszárítom, és a végén úgy szedem ki a csavarót, hogy oldalról kihúzom, nem lecsavarom, és ezután így hagyom, nem húzom szét az ujjaimmal sem.
Viszont otthon ezt úgy tudod megoldani, ha veszem hordozható búrát, fodrászkellékesnél 10-15e ft, plusz jóminőségű erős hajhab, illetve sok türelem, h tényleg vékony tincseket tekerj fel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!