Magas a homlok, ha a négy ujjad tudja csak letararni a szemöldöködtől a hajvonaladig.
De szerintem szép is lehet a magas homlok, nem kell feltétlen eltakarni. De amúgy az oldal frufru is jól leplezi. Nekem is magas, de szeretem a frufrum a hajammal hátrafogni, nem zavar, hogy ilyen.
2010. febr. 15. 17:33
2/12 anonim válasza:
tyra banks jó példa. az télleg magashomlok.
2010. febr. 15. 17:34
3/12 anonim válasza:
Nekem is magas a homlokom. Egyszer fodrászválás miatt a csajszi frufrut nyírt...én meg belementem. Kicsi lett az arcom és szinte úgy néztem ki mint egy 12 éves. (akkor voltam 24). Egyszerű frufru volt, csak vízszintesen levágva. Amikor kiléptem a fodrásztól, rögtön az első ablaküveg tükrébe kettéválasztottam és jól lenyaltam :PPP. Nekem nem tetszik magamon a frufru... Majd ha mély ráncok lesznek a homlokomon, akkor majd megfontolom :DDD. Amúgy nekem azt monda az akkori fodrászom, hogy ilyen magas homlokot el kell takarni. (??????) A nagy francokat, most már tudom! :) Ha Tyra Banks is megengedheti magának a magas homlokot, akkor én miért is ne???
HA magas homlokod van, oldalt válaszd el a hajadat. A frufru jó lehet. Ne tűzd hátra felpúposítva! És a lófarkat kötsz, akkor se fésüld hátra, maradjon meg a választák, és két oldalt pár vékony tinytet kihúzhatsz. :)
2010. febr. 15. 17:55
6/12 anonim válasza:
*tincset. bocsi:)
2010. febr. 15. 17:55
7/12 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, h alacsony homlokom van, de csak 4 ujjam tudja eltakarni, kevesebb nem :)
Megnyugodtam, akkor jól állna a frufru :) :)
2010. febr. 15. 18:37
8/12 A kérdező kommentje:
hát nekem váll alá érő hajam van és van frufrum és szemüvegem most meg mennem kell fodrászhoz és nem tudom milyen legyen.
az utolsó kép jó amit bemásoltál, nekem is olyan a hajam, és nagy a homlokom, és ma pont úgy csináltam meg a hajam hogy lófarok, és púposra csináltam elől a hajam XD. De most olvastam hogy az nem jó...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!