Ha nem mosom a hajam gyorsabban nő?
Figyelt kérdés
Épp növesztem a hajam, mert szörnyen rövidre vágta a fodrászom :/ és egyik barátnőm azt ajánlotta, hogy ehy héten egyszer mossak hajat és gyorsabban fog nőni.. igaz ez ?2015. márc. 12. 19:06
1/8 anonim válasza:
Én még nem hallottam arról hogy a hajmosásnak meg a haj növekedésének köze van egymáshoz.
2/8 anonim válasza:
Ez egy tévhit. És bőven elegendő egy héten egyszer mosni.
3/8 anonim válasza:
Ez hülyeség. Pl ha én nem mosom a hajam és kezd zsírosodni akkor jobban hullik, főleg 4-5nap után, ezért heti 2x mosom.
4/8 anonim válasza:
A hajnövekedés a genetikán múlik, nem azon hogy mennyit mosod vagy mit kensz rá.
5/8 anonim válasza:
Hát...ha azsírtól rálapul a fejedre, akkor lehet, hogy egy hangyányit hosszabbnak tűnik.
De inkább szedj vitamint, kálcium-kovaföldet, biotint, mert belsőleg tudod igazán gyorsìtani a növekedést.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 13. 14:47
8/8 anonim válasza:
nem nő gyorsabban, csak kevésbé károsodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!