Fodrászati incidens. Mit lehet tenni ilyen esetben?
Bejelentkeztem fodrászhoz egy olyan budai szalonba ahol már többszőr jártam. Külön kértem melyik fodrászhoz szeretnék menni,mert voltam már nála és tetszett a munkája. Nos, másnapra kaptam időpontot. Amikor megérkeztem a hölgy/inkább úgy mondanám hogy jó 50-60-as aki stílusban azt hisszi hogy 25 éves még/ csak annyit mondott hogy máshoz vagyok beírva mert a rendszer átrakta a foglalásomat. Ezt ilyen lazán bejelentette, miközben majd agyrémet kaptam amikor meghallottam hogy nem az általam kért fodrászhoz vagyok beírva. Pedig amikor bejelentkeztem 4x legalább elmondtam hogy direkt ehhez a fodrászlányhoz jönnék.
De miért és hogyan kérdéseimre válaszolni se akart,számára lényegtelennek tűnt. Még annyi se volt benne hogy felajánlon egy kávét a kellemetlenségért, pedig mögötte ott volt a divatos Nespresso gép és egy halom kapszula. Mondjuk mikor elöszőr voltam akkor ajánlották szorgosan.
A baj az hogy a fodrászlány akihez belettem írva elronotta a hajam, kirítkitotta túlságosan is. Amikor megláttam a székem mellett a hajat ami kijött, elkezdtem szédülni zavaromban.
A fizetés a bejelentkezéseket kezelő hölgynél volt, aki kiakadt azon hogy ideges lettem amiért máshoz írtak be. Az adott hölgy stílusa kritikán aluli: ha valaki nem 15 cm-es tűsarkúban érkezik póthajazásra már embernek se tekinti, miközben önmaga már 60 fele tart...
Ilyen esetben, lehet azt csinálni hogy nem fizetem ki vagy csak az ár 50-60%?
A vágás 6500 forintba került.
Nem vagyok ügyvéd, így nem ismerem a jogszabályokat, de a józan eszem azt diktálja, hogy te igénybevettél egy szolgáltatást, amit köteles vagy ki is fizetni. Hibáztál, mert amikor kiderült, hogy nem az vágná a hajadat, akihez bejelentkeztél, új időpontot kellett volna kérned ahhoz, akihez akartál. Amikor pedig már beültél a székbe, nem hiszem, hogy nem volt veled szemben egy tükör, ahol láthattad, hogyan és mennyit vágnak a hajadból.
Kártérítést lehet, hogy kérhetsz, de azt szerintem nem teheted meg, hogy a szolgáltatás csak bizonyos százalékát fizeted ki.
Semmit. Megtanulod, hogy ragaszkodj az eredeti tervedhez, és nem fogadsz el más megoldást.
Beültél a másik fodrászhoz, láttad, mennyit vág, nem szóltál, így jártál.
Mondjuk a hajam az újra visszanő és újra sűrű lesz de a fogorvosos történet már sokkal kényesebb.
Állami esztékás rendelésen ha a tanuló fúrja akkor is szóva lehet tenni de mivel állami,hát nem sok mód van panaszra. De egy magánrendelésen ahol borsos áron dolgoznak ott nehogy már a tanuló munkáját fizessük aranyárban.
#Ha már fizetek ahhoz szeretnék menni akihez bejelentkeztem, nem pedig ahhoz akihez beosztanak. Arrogáns stílusomról ennyit..
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!