Hogyan lehet kék/lila hajat csinálni? Létezik kék, vagy lila hajfesték?
Olyannal próbálkoztam, hogy piros hajfestékbe kék mixtont raktunk a fodrásszal, azzal a logikával, hogy piros + kék, az lila, merthogy lila hajat akartam volna, ehelyett vörös lettem, a kék árnyalatnak nyoma sincs.
Van valamelyik gyártónak kék hajfestéke? Nem színezőre gondolok, hanem festékre ami tartós.
Ilyen lilát szeretnék:
Ha valami nagyon világos szőkébe lila mixtont kevernénk, akkor ilyesmi eredmény lenne? mert ez is nagyon tetszik:
Szia.
Persze hogy vannak ilyen festékek/színezők.
Lehet(sőt biztos)hogy itt magyarországon nem találsz,de rendelni tudsz.
Special Effects Pimpin Purple festék pot olyan mint az első képen amit linkeltél.Ha rendesen kivan szőkítve a hajad szépen befogja.Ha elkezd kopni is ilyen szép rózsaszínes,lilás lesz.
Remélem tudtam segíteni.
Habár írtad, hogy hajszínezőt nem szeretnél, én találtam már fodrászkellékesnél olyan kék és lila hajszínezőt, amit az életbe nem tudtam eltávolítani a hajamból.. szóval elég tartós volt. :D
22N
Köszönöm a segítséget, néztem ezt a special effects terméket, de azt írják róla, hogy a tartósság az 3-8 hét a hajmosás gyakoriságától függően, szóval ahogy elnézem ez is csak színező, de tényleg szép színei vannak.
harmadik hozzászóló:
Az milyen fajta volt? És mi van akkor, ha mondjuk egy ilyen hajszínezőt hajvasalóval beledolgozok a hajba? Szóval felkenem a színezőt aztán rögtön a vasaló, akkor nem lesz még tartósabb?
Ha vasalod hamarabb kikopik mivel csak a haj felszínén van a szín.
Extrém színekből nincs tartós, nem azért mert nem akarnak gyártani, hanem mert nem lehetséges tartósat csinálni. Egyelőre legalábbis... kémiai okai vannak.
Ha hajfestékkel keversz extrém színt akkor is kikopik, a hajfesték marad a hajadban csak. A kettő nem tud keveredni.
az mit jelent, hogy ugyanaz, mint a mixtonok? Mert ahogy olvastam a mixtont azt hajfestékhez kell hozzákeverni, hogy árnyalatot adjon, de önmagában, meg peroxiddal nem csinál semmit, mert nem festék.
Ennél a Berinánál azt írják, hogy keverjük össze peroxiddal, felkenni hajra, rajtahagyni és lemosni, persze ajánlott előtte világosítani a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!