Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Hali

Ha pl. van egy hajstílus amit kedvelsz, de szinte mindenki azt mondja, hogy nem áll jól neked, de igazából én szeretem úgy hordani a hajam, de már szinte mindenki belém beszélte, hogy úgy nem áll jól meg stb. Bár ettől függetlenül nekem még úgy is jobban tetszik mint bárhogy.

Szóval ha szinte mindenki azt mondja, hogy rosszul áll úgy a hajad, attól még hordanátok úgy ?

2015. márc. 11. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ok masmilyennek latnak teged, mint te sajat magad. Ha ok azt mondjak, hogy nem all jol akk az valoszinu h ugy is van ;)
2015. márc. 11. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha mások azt mondják akkor valószínűleg igazuk van.

Nekem is volt ilyen. SOkáig volt fekete seggig érő hajam, mert imádom az ilyen hajat és képeken is milyen szép már a modelleken mondjuk. Csak hát én tök más típus vagyok, és rajtam nem áll jól a sötét haj, a rövid meg sokkal előnyösebb az arcformámhoz, mint a hosszú. Ez van. Én sokáig ezt észre sem vettem, de ma már tudom... lehet te sem veszed észre hogy neked mi az előnyös. De mások látják. Jobb másokra hallgatni ilyenkor.

2015. márc. 11. 21:32
 3/3 anonim válasza:

Attól függ kinek akarsz megfelelni. Másoknak, vagy magadnak. Engem is basztatnak, mert fiú létemre hosszú, és most növeszteni is akarom.

De nekem így tetszik! És csak sajnálni tudom azt, aki arra pazarol időt, hogy kifejezze milyen szar.

Szóval ha azt akarod hogy a társadalom határozza meg milyen hajad legyen, akkor csináltass ilyen páwa félrenyírt mittoménmicsodát.

2015. márc. 31. 03:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!