Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketére van festve a hajam,...

Feketére van festve a hajam, és a Palette xxl color hajfestéknek nagyon szép violett árnyalatai vannak. Ha pl sötét violett-el festném be, befogná a hajam?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszen. Sajnos a feketét semmi nem fogja be.
2010. febr. 14. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem fogja be, de örülj is neki. 3 féle violájával festettem be, kb mind3 egyforma színű lett, és egyiksem olyan, mint amilyennek kellett volna lennie. Intenzív, vadító, és sötét violáját használtam. Nagy sz.. mind.
2010. febr. 14. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az utolsó mondja. Azok a festékek borzalmasak. Kb. 2-szer, 3-szor festettem Én is azokkal a festékekkel és egyáltalán nem lett olyan...most is inkább vörös, mint viola...

Ja és nem fogja be a feketét, legfeljebb fényben látszik majd egy picike szín benne, de ennyi. Tapasztalat:)

2010. febr. 15. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
vadító violett? vagy van a sima. Figyu én úgy vagyok, h világosbarna haj. egy éve befestettem violettre ( vagyis csak melír) és épp h látszódott :S napsütésbe. aztán vettem iylen 'vadító violettet' ami jobban látszik, de sztem még mindig nem olyan húde rikitó( én olyat szeretnék X)) szal a feketénél nemhsizem h összejönne, bár az van ráírva h sötét hajra meg blabla, de ez duma:S
2010. febr. 27. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!