Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Biztos megoldás kellene, mit...

Biztos megoldás kellene, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A hajam maga a katasztrófa.

Kiskoromban szép selymes göndör fürtjeim voltak, ahogy kamaszodtam, ez elmúlt, és egy szénaboglyát kaptam.

Elkezdtem vasalni, gondolván attól jobb lesz, és külsőre szebb volt az állaga, de széttörtek a végei.

Elkezdtem kezelni, nagyon jó hővédő, amit a fodrász ajánlott, szűz kókuszos balzsam, hajvégápoló olaj.

Ezek hatására sokkal szebb lett a hajam. Levágattam a törött részeket, elhagytam a hajvasalót, mégis, csúnya a hajam.

Alapból göndör/hullámos, inkább göndör. Már nem hajszárítózom, nem vasalom, így fele annyira se selymes.

Volt már tejes pakolásom, olívaolajos, illetve banános-mézes-tejes, egyik se hatott.

A fodrásztól is számtalanszor kértem segítséget, hogy mégis mit tegyek, és mondta, hogy türelem és gondozás.

Jövő héten megyek, hogy az ÖSSZES törött részt levágassam.

Ennek ellenére mit tudok tenni? Nem akarok többet a hajam miatt szenvedni. Amikor a fodrász szárítja be szögegyenesre, gyönyörű, selymes, puha. Beszárítani is próbáltam de ugyanolyan száraz.

Esetleg vegyek professzionális termékeket? Mondtam a fodrásznak, hogy ha kell befestem, mert több barátnőmnek az segített, hogy puha legyen.

Mit kellene kipróbálnom? Régen folyton piszkáltak a szárazsága miatt.

Tudom, idő kell neki, de ha a fodrász olyan csodapuha/fényesre megtudja csinálni, akkor valahogy én is megtudom...vagy nem?:(

Nagyon kivagyok miatta, mert ég és föld a különbség ha egészséges a hajam és ha nem...ideje a kezembe venni az irányítást, de hogyan?

Ráadásul az iskolámban a csajok 90%-ának gyönyörűséges hajkoronája van, pedig a fele NAPONTA többször is vasalja, mégsincs eltörve, növesztik, és gyönyörű egészséges...

Ki vagyok tőle.

Esetleg menjek valami szalonba?

2015. márc. 4. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A fényes, puha haj titka a KERATIN. Próbálj keratinos sampont használni, a hajápolás ott kezdődik. :)
2015. márc. 5. 00:27
 2/3 anonim ***** válasza:
2015. márc. 5. 00:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Fordított hajmosás- keress rá neten, nekem bevált.

Argán olaj- hajápolásban a legjobb.

Ne hajszárítózz magas hőfokon, és ne használj hajsütőt/vasat.

Dabur Amla olaja-nagyon sokaknál bevált, én a szaga miatt nem használom.

2015. márc. 5. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!