Chanel krémszett 65 ezer helyett 14 ezerért? Hamisítvány?
Találtam egy webshopot ahol elég érdekes árak vannak, pl. vannak Chanel, Versace stb parfümök 6 ezerért, na meg ez a krémszett 65 ezer helyett 14-ért: [link]
Szerintetek hamisítvány? Mert akkor nem rendelem meg, nem akarok gagyi szarokat az arcomra kenni.
Nézegetve az árakat, nem feltétlenül hamisítvány, de lehet h közeli lejáratú.
Én a helyedben nem rendelnék, ki tudja, mi lehet benne.
Túl szép ez, hogy igaz legyen.
Nézegetve az árakat pont, hogy biztosan hamis. 100ml-es Coco Mademoiselle 6ezerért? Na ne viccelj már! Ráadásul az van írva, hogy ETD - az meg mi a szösz? Nem inkább EDT? És illusztrációként az EDP képe van betéve.
A cég Szlovákiában van bejegyezve, hogy nehogy érvényesíthesd a vásárlói reklamációt, ha valami nem klappol. Maga a honlap fordítása is nagyon nem profi. Ilyet betenni: "Mielöbb megporbálunk rá regnálni! " "
Csomagszállító Partnerünk rendeléseiket 2-4 Munka napon belül eljuttassák önhöz." Lesülne a bőr e képemről, ha ilyen honlapom lenne.
Ha eredetit akarsz olcsón kifogni, akkor inkább strawberrynet.com Ott is szoktak 60-70%-os akcióban lenni krémek és az legalább biztosan eredeti
nehéz megállapítani, mert csak termékfotók vannak. vagy hamisítványok, vagy lopott cuccok szerintem. ha gondolod, rendelj egy márkás parfümöt pár ezerért, abból kiderül, igazi-e, de ha mégsem az, nem buksz rajta sokat.
amúgy a strawberrynet-et én is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!