Andi80018 kérdése:
A Kallos termékek miért ennyire olcsóak? Mennyire jók, használja őket valaki itt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 18:46
1/8 anonim válasza:
Mert nem világmárka és nem reklámozzák a tévében mint a divatmárkás termékeket...
Nem a Kallos olcsó, hanem a többi drága. Mert mi fizetjük a reklámokat meg mindent sajnos.
Vannak jó Kallos termékek, vannak rosszabbak is... meg persze kinek mi válik be. A hajfestékeit én nagyon szeretem, tartósak, szépek a színei. Van pár hajápolója is ami jó.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen? Akkor köszi, már itt is olvastam egy-két kérdést ezzel kapcsolatban, valakinek jó volt, másnak nem. Holnap vennék pont hajápolókat, fényvédőt, mer ezek összesen nem kerülnek annyiba, mint a többiből két darab például. Köszi a válaszokat! :-)
2015. márc. 3. 20:05
4/8 anonim válasza:
Én hajpakolásról tudok nyilatkozni, nekem bevált!
5/8 anonim válasza:
nekem rendben volt minden kallos cucc amit eddig használtam. azért olcsó, amiért az első válaszoló írta. ugyanaz van ezekben is, mint pl. egy garnierben, nézd csak meg az összetevő listákat. a kallos lab35 vonala nagyon jó, meg ez az új arcápoló vonala is. hajolajak, pakolások is. de elvileg vannak gyengébbek is, krémmániás vélemények alapján, de még nem találkoztam ezekkel.
6/8 anonim válasza:
ja meg a hamvasító folyadék is jó. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm, akkor veszek pár dolgot ott! :-)
2015. márc. 4. 10:55
8/8 anonim válasza:
nekem is és anyámnak is tönkretette a hajunkat a hajfestékük és a hajpakolásuk, én óva intenék mindenkit tőle mint a tűztől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!