Mennyire ugrik fel a raszta haj?
Ha a visszafésülős módszerrel csinálják meg Neked, akkor igen, sokat veszít a hosszából. Én nem nagyon ajánlom ezt a módszert, bár Magyarországon eddig szinte csak ezzel találkoztam. Ha a (magyarul nemtudom) twist and rip módszert választod (youtube-on rengeteg videót találsz róla), a tincseid szépek lesznek, és alig vesztesz 1-2 cm-t a hajadból:) Nekem ezzel a módszerrel van a rasztám megcsinálva, és teljesen elégedett vagyok vele.
17/L
ha kint hagyod a végeket, akkor nem sokat, de ha visszahorgolják a végeit a tincseknek, akkor kb -10 cmvel kell számolni :) egyébként nekem kicsit váll alá ért, amikor megcsinálták, és ilyen hosszú lett annó:
én is megijedtem az elején a hosszától, de hamar megszerettem :D a rövidülés mértéke persze a tincs vastagságától is függ :P
lapockáig érő hajat szerintem lazán csapathatod dreadlockba, királ lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!