Szanto Geza kérdése:
Kb 8 honapja elkezdett hullni a hajam a fejem tetejen. Elosszor azthittem, hogy rossz hajsampon miatt de vegul rajottem, hogy kopaszodok. Kar, mert szep, dus hajam volt regebben. Mit csinaljak mert eleg rosszul nezek igy ki?
Figyelt kérdés
Eleinte kis kor formajaban jelentkezett,de lassacskan at-
terjed a homlokomra es mostmar csak a tarkomon van egy kis haj meg a fulemnel.Mi lenne a legpraktikusabb es divatos megoldas? Lenyirjam magam teljesen kopaszra vagy pedig hagyjam noni ahol megmaradt es beallitsam valahogy?
2015. márc. 2. 21:20
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem sokat tudsz tenni ellene, genetika.. Szerintem próbáld ki milyen kopaszon, sokaknak jól áll, bátyám is így "védekezett" a kopaszság ellen. Ha nem tetszik, akkor úgyis visszanő.
2/2 anonim válasza:
Napszemüveg+Baseball sapka!
Mesteri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!