Egyhete tartos hajfestékel festettem a hajamat most ujraakarom festemi, nemtudom lehetséges-e? Nem lett jo a szine.
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 22:41
1/4 anonim válasza:
Menj fodrászhoz. Ő tudni fogja mit, hogyan kell csinálni a megfelelő eredményért.
2/4 anonim válasza:
Lehet újrafesteni. Én is jártam így és még aznap átfestettem. Csak az a kérdés, hogy milyen színekről van szó, úgy értem mekkora a színárnyalati külünbség. Azért gondolom nem feketéből akarsz szőkét csinálni. Szóval nem lesz baja a hajadnak, attól nem kell tartani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ a hajam szine sötét rubinvörös melyet sötét mahagonira akarom átfesteni, nem nagy különbség van a két szin között.
2010. febr. 14. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!