Ezt a frufrut megtudná csinálni képröl?
gondoltam h elviszem a fodrászhoz a képet.de nem tudom h megtudná -e igy csinálni:S pedig nekem nagyon tetszik:/
jó az ha elviszem fodrászhoz,gondolkoztam meserfodrászba is de nem tudom mennyibe kerülne.
jah nem az volt h tetszik-e:D
hát akkor lehet h csak én nem lakok jó helyen:Sitt senkinek nincs én még sose láttam sehol szal bocs mááár:"D én nem pesti vagyok vagy valami nagyvárosi liba aki csak pofázni tud h kuntár unka meg stb stb....istenem erre az oldalra is egyre nyomorékabbak járnak:S:/
Ha ahol laksz, még nem láttál senkit, akinek ilyen haja van, szerintem attól még csak tudni fogja a fodrász, hogy hogy kell megcsinálni. Legfeljebb elviszed a képet, megmutatod, és ha azt mondja, hogy még nem csinált ilyet, meg látszik rajta, hogy bizonytalan, akkor vagy mered vállalni, hogy nem biztos, hogy tökéletes lesz, vagy inkább megpróbálod otthon megcsinálni, de azzal is az a baj, hogy ugye Te nem vagy fodrász és lehet elrontod.
De sok sikert. Csak megtudja csinálni, hisz fodrász:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!