Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt a frufrut megtudná csináln...

Ezt a frufrut megtudná csinálni képröl?

Figyelt kérdés

gondoltam h elviszem a fodrászhoz a képet.de nem tudom h megtudná -e igy csinálni:S pedig nekem nagyon tetszik:/

[link]

jó az ha elviszem fodrászhoz,gondolkoztam meserfodrászba is de nem tudom mennyibe kerülne.

2010. febr. 13. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
ezt sima fodrász is lazán megcsinálja neked. még én is.
2010. febr. 13. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mivel minden második lánynak ilyen haja van, sztem a fodrász már csukott szemmel is megcsinálja neked.
2010. febr. 13. 22:52
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
ebben az égvilágon semmi különleges nincsen, nem tudom mit hadobálsz mesterfodrászról. amúgy szerintem szarul is néz ki.
2010. febr. 14. 00:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még egy kontár is megcsinálja. Sőt ő csinálja meg csak igazán jól. Mert kontármunkának néz ki. Elég gáz.
2010. febr. 14. 01:09
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is bámelyik fodrász megcsinálja.Egyépként meg a kérdés az volt,hogy meg tudná e csinálni a fodrász,nem az,hogy nektek tetszik vagy sem.
2010. febr. 14. 13:01
 6/8 A kérdező kommentje:

jah nem az volt h tetszik-e:D

hát akkor lehet h csak én nem lakok jó helyen:Sitt senkinek nincs én még sose láttam sehol szal bocs mááár:"D én nem pesti vagyok vagy valami nagyvárosi liba aki csak pofázni tud h kuntár unka meg stb stb....istenem erre az oldalra is egyre nyomorékabbak járnak:S:/

2010. febr. 14. 15:19
 7/8 A kérdező kommentje:
*o
2010. febr. 14. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ahol laksz, még nem láttál senkit, akinek ilyen haja van, szerintem attól még csak tudni fogja a fodrász, hogy hogy kell megcsinálni. Legfeljebb elviszed a képet, megmutatod, és ha azt mondja, hogy még nem csinált ilyet, meg látszik rajta, hogy bizonytalan, akkor vagy mered vállalni, hogy nem biztos, hogy tökéletes lesz, vagy inkább megpróbálod otthon megcsinálni, de azzal is az a baj, hogy ugye Te nem vagy fodrász és lehet elrontod.

De sok sikert. Csak megtudja csinálni, hisz fodrász:)

2010. febr. 15. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!