Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám eltüntetni a...

Hogyan tudnám eltüntetni a szőkített hajamból a rezes színt?

Figyelt kérdés

5 évig volt a hajam sötétbarna (legtöbbször színezővel festve).

2x volt szívatva egymás után, a végén pedig Wella Koleston színezővel festve. (hamvas szőke)

Nagyon szép színe lett de sajnos a vége sárgás maradt...

Mivel lehetne ezt korrigálni? Koktélozás, ráfestés esetleg melírozás?

Most ilyen a hajam:

[link]

2015. febr. 25. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Leszívatás... de szerintem az a rezes szín szebb mint a felül lévő szőke. Inkább azt kéne festened, arra nem gondoltál? És a hajad szét van roncsolódva, ha ezt tovább világosítod le is törik. Így is le kéne vágni a végét, hogy szép legyen.
2015. febr. 25. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Kék szemem van és világos bőröm..nem hinném hogy passzolna hozzá a vörös haj.

Vágni csak akkor szeretném ha már elértem a megfelelő hajszínt.

De köszönöm a válaszod :)

2015. febr. 26. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a baj,h 3 szìne van a hajadnak. a közepère elèg 3% órával vilàgositani majd festeni. A legvègèt èn vàgnàm. Ha nem vàgod,akkor a vörös hatással tudod kiütni.
2015. febr. 26. 22:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Vágni mindenképpen vágatva lesz később.

Olvastam hogy a rezes árnyalatot lilás szőkével lehet eltüntetni.

De most vettem egy erősebb hamvasítót hátha...

2015. febr. 26. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:

A lila a sárgát semlegesíti, a rezesre nem hat.

A narancs pigmenteket a kék semlegesíti, de nem ajánlom, hogy kék festéket kenj rá. :)

Azért nem lett egységes, mert először a haj legalját - legvégét kellett volna szőkíteni, és csak egy bizonyos szín elérése után lett volna szabad a haj többi részére tenni a szőkítőt. (gondolom nem így történt, különben nem ez lenne az eredmény...)

Tényleg azt lehet tenni, hogy az alját még korrigálni, és utána beszínezni azt is.

2015. febr. 28. 21:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!

Fodrász csinálta a hajamat...de ha ő nem tudta megcsinálni akkor inkább lehet marad a vágás :/

De még kipróbálok egy-két dolgot :)

2015. márc. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!