Nagyon száraz a hajam, mit tegyek?
Házi patika: Sörös hajöblítés, almaecetes hajöblítés, tojás-pakolás, argán-kókusz-olíva olaj, élesztős hajpakolás.
A Kallos bár valóban olcsó, én nem ajánlom, hosszabb távon csak még jobban szárítja a hajat.
Ami nekem bevált a seprű száraz hajamra:
Fordított hajmosás. Lehet, hogy hülyén hangzik, de azóta nem szenvedek a hajammal.:
Először is, alaposan kifésülöm hajmosás előtt a még száraz hajamat. Utána bevizezem, majd erre teszem rá a hajbalzsamot/olajat/pakolást-mikor-mit éppen. Hagyom hatni 1-2 percig, majd belefésülöm a hajba, megint hagyom hatni kb 1 percig. Kiöblítem, és csak utána mosom meg samponnal.
A hajat dörzsölni tilos, ezért én csak leitatom a felesleges vizet róla. Egyébként ajánlom, hogy egy használaton kívüli pólót használj törölköző gyanánt a hajadra, sokkal kevésbé szöszösödik úgy a haj, mint törcsivel.
Remélem segítettem.
JA, még valami: vizes hajnak soha ne ess neki fésűvel, hagyd, amíg minimum félszáraz lesz! A vizes haj nagyon nagyon sérülékeny.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!