Hajfestő szakértők segítsenek! (? )
Figyelt kérdés
tegnap este, befestettem a hajam ,csak az a baj hogy nagyon könnyen zsírosodik ,és ha ma este megmosom nem fog kifakulni? a válaszokat előre is köszönöm:) (15/L)2015. febr. 23. 20:05
11/14 anonim válasza:
A párom vett rá hogy menjek fodrászhoz, mivel fizette..nehezen rávett..de megbántam. Már épp középhosszú hajam volt felül szőke, alul fekete volt,mivel a feketétől jobban nő. És akkor elhatároztam hogy ne vágjon sokat, és akkor egész legyen ezüst szőke! Megbeszéltük az árat.. 6500! Kész lett, a hajamból vágott rengeteget, és ezüst helyett zöld lett..Ilyen a fodrász? :DDDDDD és így is elkért 6500 ft-ot.. :D eddig megcsináltam magamnak mindig jól, sose bántam meg, jó néha amikor még kezdő voltam mint te is..
12/14 anonim válasza:
azóta is ilyen, de már levan nőve, viszont alul narancsos.. most pihentetem a hajam.. majd tavasszal készítek magamnak valamilyet, csak még gondolkozok rajta.. mindenféle színű volt már a hajam :D
13/14 A kérdező kommentje:
jaj, hát ez elég kínos (de azért vicces is ha ezzel nem bántalak meg)
2015. febr. 24. 19:19
14/14 anonim válasza:
én meg rajtuk nevetek mert ők nem értenek hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!