A lábak szőrtelenítése női privilégium kéne maradjon?
2015. febr. 23. 00:19
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Egy pasi láb is jobban mutat szőr nélkül. :) Szerencsére egyre többen szőrtelenítik. :)
3/9 Missi_Key válasza:
Egyáltalán nem. Engem a hideg kiráz a szőrös ffilábaktól...
4/9 anonim válasza:
A képről nem lehet megállapítani hogy fiú-e vagy lány aki rajta van.
Ilyet még nem halottam hogy valaki undorodik a szőrtől :D
Más kategóriába tennéd akkor más lenne az eredmény.
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg ez mindenkinek a saját dolga kellene,hogy legyen. Én egy lányt sem nézek le,ha nem szőrtelenít,de egy fiút sem tartok "más" nak,ha igen.18L.
6/9 anonim válasza:
ez nem "privilégium", nem szórakozásból csináljuk.
7/9 A kérdező kommentje:
#2: igen
2015. febr. 23. 22:09
8/9 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt csinál a saját szőrével, amit akar. Ettől függetlenül számomra egyáltalán nem vonzó egy csupasz férfi láb.
25N
9/9 anonim válasza:
nekem furcsa egy borotvált férfi láb, jobban tetszik a szőrös, de ha fordítva lenne a megszokott, akkor biztos a szőrös lenne a fura.. :D
szóval nekem teljesen mindegy igazából magánügy, nem kell női privilégiumnak lennie, de azzal sajnos számolni kell, hogy pár ember képtelen elfogadni, ha valaki másképp csinál valamit, mint ők, és rögtön buzlzni kezd... de velük értelemszerűen nem kellene foglalkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!