Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha elöl is van forgó a hajban...

Ha elöl is van forgó a hajban azzal lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Akármennyi zselét teszek rá akkor se úgy áll ahogy akarom, hanem visszamegy másik irányba.. elég idegesítő. Lehet vele kezdeni valamit, vagy beszoptam és marad ilyen?
2015. febr. 21. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Beszoptad...

Én lány vagyok (úgy tűnik, te fiú), de nekem is elől van egy forgó a hajamban. Frufrum se lehet, meg semmi olyan frizurám, ami akár egy kis frufruszerűt is tartalmaz, mert kiáll, feláll, eláll ott a hajam akármit csinálok vele. UTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!

2015. febr. 21. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem sajnos :( nekem is pont elől van, holott a magas homlokom igényli a frufrut, de nem áll meg sehogy. Nem lehet vele mit kezdeni, a természet trollkodik néha...
2015. febr. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!