Dm-es " Tangle teezer"? FONTOS!
Figyelt kérdés
Már régóta szemezem vele de még nemmertem megvenni. 2500ft- ért van. Mit tudtok róla megvegyem? Vagyis olyan jo mint az eredeti?2015. febr. 19. 16:53
1/7 anonim válasza:
Teljesen olyannak tűnik, mint az eredeti, de Iparfumeria-n ugyanennyiért már igazit is vehetsz (postaköltség nélkül).
2/7 A kérdező kommentje:
Rendben de rendelni nemnagyon szeretnék. Inkább üzletben és a dmben találtam meg a legjobb árat...
2015. febr. 19. 18:30
3/7 anonim válasza:
ebayen meg 700 ft-ért vettem ugyanilyet. Amúgy ezek közt semmi különbség... a lényege ugyanaz mindnek, mindegy hol és mennyiért veszed.
4/7 anonim válasza:
én megvettem joker kuponnal. én nagyon szeretem. : ) könnyen kifésüli a hajamat és nem tépi, ha vizes, akkor sem. az eredetit szerettem volna megvenni, de így olcsóbb volt, pláne hogy iparfümérián még egy ezres a postaköltség is... szóval sokkal olcsóbb. az ebayes tangle teezer hamisítványnál ezerszer jobb.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor megveszem...
2015. febr. 20. 19:30
6/7 A kérdező kommentje:
Megvettem... nagyon szeretem... mindenkinek csak ajánlani tudom... még vizes hajra is tökéletes... nagyon szépen köszönöm a válaszokat... :)
2015. febr. 28. 22:12
7/7 anonim válasza:
nnaaa örülök, hogy neked is bejött. : ) én sem bántam meg, hogy megvettem. a régi fa hajkefémre rá sem nézek azóta. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!