SOS segítséget várunk! Hugocskám haját befestettem egy hamvasszőke árnyalattal, és szürke lett a haja, milyen szőkével lehet hamvasszőkét produkálni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek, itt zokog mellettem a hugom, anyunk meg letolt minket, és azt mondta fodrászra nem ad pénzt, oldjuk meg szépen! :((
A lényeg, hogy már leszívtam a haját neki párszor mire eddig jutottunk, hogy rátesszük a hamvasszőkéjét a Palette termékével. Alapban szürke, alul pedig amolyan enyhén narancsos beütése van a hajának, de összeségében úgy néz ki, mint a nagyink. :( Milyen bolti termékkel lehet hamavsszőkét kapni, de már az is jó ha valamilyen hidegebb szőkét kapunk, csak ne ezt a szürkét...
Letolást nem kérünk, csak segítő véleényeket, mert ígyis már engem is kerülget a sírógörcs. :(((
Köszönjük!!!
2015. febr. 18. 18:18
11/13 A kérdező kommentje:
és ez lemaradt bocsánat, ezzel festettük be, és ehhez hasonlót szeretnénk elérni. :) [link]
2015. febr. 18. 21:09
12/13 anonim válasza:
A szürkét könnyedén ki lehet szedni egyetlen pár perces c-vitaminos pakolással... Azután meg menjetek fodrászhoz, mert nem értetek a hajfestéshez, ha még csak nem is egyszínű a haja... Ezután sem lesz egyszínű, amíg egy fodrász helyre nem hozza. Amihez nem egyetlen szőkítő vagy festék kell, hanem többféle, ha megveszed drágább mintha megcsinálja egy fodrász.
13/13 anonim válasza:
A szürkétől tényleg könnyedén meg lehet szabadulni a fenti módon, de ez nem oldja meg a problémátokat. Mivel ennyiféle színű a haj, nagy valószínűséggel nem egységes az előszőkítés eredménye. Amíg azt helyre nem hozzátok, nem lesz szép a szőke. Én nem szidlak le, de az ilyet nem egyszerű helyrehozni. Ha tényleg nem ad anyu pénzt fodrászra, akkor legalább azért menjetek el egy szakemberhez, hogy tanácsot adjon, mit csináljatok, mert még jobban el lehet rontani a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!