Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hódi Pamelának mitől van...

Hódi Pamelának mitől van olyan gyönyörű haja? Sampontól? Ha igen, melyiktől?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan gyönyörű hajat szeretnék mint neki van,csak nekem szőke nem barna

2015. febr. 17. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyrészt genetika. A második legfontosabb az egészséges életmód, a harmadik a hajápolás, hogy ne árts a hajadnak, ne vasald, ne használj rá mindenféle vegyi anyagot. Használj természetes összetételű sampont, balzsamot, stb.
2015. febr. 17. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2015. febr. 17. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
de neki hosszabbított haja van.
2015. febr. 17. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Rákerestem, ki ő, mert fogalmam sincs. Annyit látok, hogy közszereplő, tehát a médiában mutatkozik. Vagy lehet, hogy személyesen ismered? Mert akkor kérdezd meg tőle, mit csinál a hajával.

A médiában fellelhető ismert embereknek kötelességük jól kinézni, ezért sokkal többet meg is tudnak tenni, mint az átlag. Van, hogy ingyen kapnak ruhát, frizurát csak azért, hogy reklámozzák az adott termékeket. Előfordulhat, hogy egy bizonyos hajhosszabbító cég reklámarca (fogalmam sincs, de ilyen is előfordul).

2015. febr. 18. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
még annyit az előző mondataimhoz: nem is biztos, hogy élőben, valójában jól néz ki valaki, aki fényképen meg igen. A fotoshop világában már nem szabad elhinni semmit, amit fényképen látunk...
2015. febr. 18. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Joico termékeket használ és nincs hosszabbítva a haja. A samponja nem egy nagy szám, de a hajpakolás tényleg csodaszer, azt már próbáltam én is. Nem túl olcsó, de nagyon jó.
2015. febr. 18. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm meg szokta osztani a képeit fb-n, ezért akaratomon kívül is megtudtam, hogy Joico termékeket használ, ilyen termékeket használó fodrászhoz jár.
2015. febr. 18. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!