Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinyomkodom a mitesszereimet,...

Kinyomkodom a mitesszereimet, de hnapra ugyanúgy "feltöltődnek" és kezdhetem előről. Mit használhatnék, amitől nem alakulnak ki újra?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyomd ki rendesen. Nekem soha nem jönnek ki újra csak a nagyobbak.
2010. febr. 11. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
ilyen a bőrtípusod. nekem is ilyen. és még sok más embernek. pedig én már mindent kipróbáltam. nekem elhiheted. van aki fogamzásgátlót szed rá, zabálja a férfihormont és elmúlik neki. én nem.
2010. febr. 11. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen típusú bőröm van, sajnos ezzel eddig nem tudtam mit kezdeni. Kipróbáltam már rengeteg tonikot, krémet, próbáltam nyomkodni is folyamatosan, hátha így eltűnnek, de hosszantartó javulást semmi sem hozott.

Viszont azért a nyomkodással vigyázz; nekem sikerült elérnem tinikoromban, hogy olyan vadul próbáltam megszabadulni tőlük nyomkodással, hogy némelyiknek helye maradt, pedig nem nagy pattanások voltak, hanem tényleg csak mitesszerek.

Én általában alapozót használok, az nekem eléggé bevált, teljesen tisztának tűnik tőle az arcom - ha nem is tart örökké, de legalább napközben jobban érzem magam így. :)

Így jártunk... :D

20/L

2010. febr. 12. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:
3 eve kuzdok a pattanasok ellen... nemnagy sikerrel :(
2010. febr. 12. 22:24
 5/6 anonim válasza:
Véglegesen nem lehet velük leszámolni sajnos,de pár ötletet talán tudok mondani: bőrradír, tonik, svédcsepp, direkt mitesszerekre való készítmények, amik szárítanak. és még nagyon haszos lehet: fogkrém. csak ne felejtsd el lemosni, egyébként az egyik legjobb rá.
2010. febr. 18. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó hírem van!:)

A sotret gyógyszer eltünteti a mitesszereket és a pattanásokat is bármilyen makacs is legyen a dolog.Ugye bár a túlzott faggyútermelés miatt jönnek a mitesszerek és a tág pólusú bőr, a mitesszerekből pedig a pattanások amikor eltömődnek.Nekem is ilyen a bőröm és a bőrgyógyász ezt a gyógyszert írta fel, és már jobb az arcom mióta szedem, azt mondta hogy elmúlik az összes mitesszer.

2010. febr. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!