Mit tegyek a pattanásaimal?
Nekem a kicsit ugyan drágább Vichy arclemosó (reggel-este) vagy a Müllerben kapható Clerasil börradiros 3:1 termékei váltak be. Az egyik osztálytársam (fiú) nagyon pattanásos volt (az a gennyes fajtájú) ő napi szinten kezdett el joghurtba élesztőt tenni - és tök jó lett tőle a bőre..Figyeld meg hogy esetleg valamilyen kajára nem jön-e elő jobban...(füstölt, fűszeres.kakaós...stb)
A Giginek is volt régebben egy termékcsaládja a Lipacid -az is nagyon jó készítmény...Ha nagyon drága kérd névnapra vagy szülinapra --én is úgy kaptam. Ezek spéci dolgok - a patikába kérhetsz esetleg termékmintát - szoktak adni!!! Sok sikert!!
Nekem a La Roche Posay Effeclar Duo + vált be legjobban
gyógyszertárban lehet kapni, viszon elég drága 4000 forint körül mozog , valamint a Himalaya citromos-mézes arctisztítója is nagyon jó (dm,tesco)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!