Melír újrafestése házilag?
Sziasztok:)
A szőkésbarna hajamba szőke melírt rakott a fodrász (de rengeteget, szinte teljesen szőke lettem), fölül viszont eléggé elüt a szőke és az eredeti hajszínem, és olyan, mintha le lenne nőve. Arra gondoltam, hogy veszek szőkítőport és néhány tincset a tövéig festek ~ na és akkor már átfesteném az egész tincset is, csak félek hogy nem lesz egységes. Hogyan tudnám megcsinálni normálisan?
Köszi szépen előre is a válaszokat. c:
Otthon sehogy, hacsak nem vagy gyakorlott fodrász.
Alapból nem szőkítünk szőkített tincset újra mert letörhet tőből... A szőkítő pedig ha kicsit is mellé megy csupa foltos lesz a hajad. Arról nem is beszélve hogy simán szőkítőtől lehet hogy csak sárga lesz a hajad. Szóval ha nem tudod mit csinálsz, inkább ne csináld.
Ja. Hogy csak a tövét fessem be:"D
Bocsi, késő van. De ahhoz nem kell újra kiszívatnom a hajam?
Dehogy kell! Épp azért mertem ajánlani otthonra. :)
Mivel azt írod, hogy szinte teljesen szőke lettél, ezért lenne jó ötlet egyelőre. A többi neked otthon túl macerás és bonyolult. Szépen precízen lehetetlen magadnak megcsinálni a melírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!