Piros folt eltüntetése?
Figyelt kérdés
Holnapra jó vola ha már nem látszana belőle semmi.Kedden nyomkodtam az arcom,és egy helyen még piros foltos.
Használtam már rá körömvirágkrémet,és teafaolajat.
Alapozót ne írjátok!És tudom nem kellett volna nyomkodni.
2010. febr. 11. 12:49
1/5 anonim válasza:
Próbálkozz neogranormon krémmel
2/5 anonim válasza:
nekem is volt már párszor ilyen gondom próbáltam is neogranormont de nem segít...1 nap alatt meg végképp nem tud csodát tenni..lehet az is segítene ha nem piszkálnád és nem kennél rá semmit sem nekem néha bejött.(:
3/5 anonim válasza:
Csodát semmi nem tud tenni, viszont tudok egy jó kis receptet piros foltokra..;)
Na szal. Veszel egy fél kocka élesztőt, és egy pohárban összekevered, egy kevés tejjel, úgy h krémes állagút kapjál.
Kend a piros helyre, hagyd rajta kb. 20 percig, és lám, minden all right..:)
Én az egész arcom be szoktam vele fedni, mert gyulladáscsökkentő, és elhalványítja a foltokat, és a pattanások számát is csökkenti...
Komolyan mondom, a népigyógyászat kész csoda..
So sikert.^^
4/5 anonim válasza:
nekem is van piros folt az orrom és akkor amit utoljára írtatok akkor az jórá? és mennyi 2 nap alatt kb. szebb lesz?
5/5 anonim válasza:
kérdezőtöl kérdezem: neked elmúlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!