1 évig növesztettem, de folyton vágattam. 18F, örök életemben kopasz voltam. Az előző növesztésem végén kb. 13cm volt a leghosszabb helyen, fru-fru résznél. Hátul alig volt kb. 8cm, de nagyon gáz módon, igazán csak az egyik oldalra elkezdett hullámosodni. A fodrász meg én is jót röhögtünk magamon, milyen gázul nő, aztán levágattam. Fru-fru kb. megmaradt, hátul viszont fokozatosan csökken, 1cm. a legrövidebb helyen. Hogyan lehetne megnöveszteni ebből az állapotból? Szeretném hátracsapni a hajamat, oldalt majd egyszer a fülem mögé szépen betenni, de nagyon gázul áll be a hajam, s ez a legnagyobb gond: nem tudom sehogy sem hátrafésülni. Ha felemelem a hajam a fejtetőn és elengedem, akkor 2 oldalra szétesik, s borzasztó lapos lesz. Hajfogóval ha hátrafogom most (de ez volt korábban is) akkor hátul megemelkedik, és le nem lehet fésülni. Segítsen valaki , akinek van ismerete!
Ez hajtípustól függ, ameddig nem lesz 15-20 centi addig baromi rosszul fog állni a hajad főleg ha alapból hullámos a hajad és még nem bírod hátul összefogni sem.
Én 2 évig növesztettem a hajam igaz 4 havonta vágattam le belőle 2-3 centit és amint 20 centi lett és összebírtam hátul fogni, onnantól nem volt vele bajom, és megnövesztettem még, most olyan 60 centi körül van, én 16 évesen untam meg a rövid hajat mert ha már 5 centi volt akkor állt az összevissza, inkább kihúztam jó másfél évig így de most hogy hosszú a hajam elég könnyen elbánok vele, bár macerás a mosása meg a fésülködés mint egy csaj olyan vagyok, de sokan mondják hogy nekem jól áll mert így egyénibb vagyok, a barátnőmnek is tetszik, bár ő irigykedik is rá mert neki egyenes ritka a haja én nekem meg dús, hullámos hajam van.
2015. febr. 9. 23:33
2/2 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Valóban az a legnagyobb gond, hogy amíg meg nem nől, addig nagyon gázul néz ki, viszont nekem az elkövetkező hónapokban nem nézhet ki csapzottan, sok hivatalos alkalom lesz, ünnepség, stb. Nem tudom mi tévő legyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!