Mit csináljak a fogyás utáni bőrfelesleggel?
Figyelt kérdés
Két éve kb. 10 kilót fogytam és most a karomon és a melltartó környékén igencsak lóg a bőröm, amit nem tudok eltűntetni, (heti legalább 3 edzéssel sem). Már nagyon kétségbe vagyok esve:(. Van valakinek valami tippje, vagy tapasztalata ezzel kapcsolatban? 14/L2015. febr. 9. 22:42
1/5 anonim válasza:
barcsak pokok lennenk es le tudnank vedleni :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem túl gyorsan fogytal.
Egyebkent izmot kene magadra epiteni,hideg fürdőket venni..
3/5 anonim válasza:
mióta edzel? 10 kiló nem olyan sok, hogy örökre úgy maradjon, akkor szoktak műtétet javasolni, ha valaki ilyen 40-50 kilókat fogy le, akkor tényleg úgy marad a bőre. plusz te még fiatal vagy, nőni is biztos fogsz.
4/5 anonim válasza:
Fiatal vagy ahhoz, hogy ne húzódjon vissza a bőröd... Én majdnem 30 kilótól szabadultam meg felnőtt fejjel, de nem lóg sehol a bőröm.
Legyél kitartó, a mozgás meghozza az eredményt.
5/5 anonim válasza:
Többet ne fogyj, egyébként meg idővel helyrejön.
És szerintem aranyos is lehetsz. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!