Nagyon sok a pattanásom! Valami házi praktika?
Szia! nekem hormonprobléma miatt volt rettentő csúnya a bőröm, és találtam egy egész olcsó cuccot, ami 2-3 héten belül teljesen rendbe rakta a bőrömet! és nem csodakrém, ilyen olyan márkás cuccok nekem nem jöttek be!
Ha érdekel, kérlek írj privátba, nincs kedvem reklámozni, és ott leírom részletesen, én mit hogy használtam.
A legfontosabb az lenne, hogy kiderítsd mi lehet a tünet pontos oka. Nekem pl. egy természetgyógyász ismerősöm mindig mondta, hogy a beleimmel lehet a baj, meg ilyesmi, de nem nagyon hallgattam rá. Aztán véletlenül volt, hogy egy táborban, ahol mindig csak valami kifliket kaptunk enni, minden nap reggel-este fokhagymát ettem. Egyrészt a torkom nem fáj azóta, másrészt az arcom is sokkal jobb. Utólag derült ki, hogy a foghagyma nagyon jót tesz a beleknek. Azóta mellé csaptam még a gyömbért, ami szintén egy nagyon jó dolog. Tehát az én étrendem: reggel egy szelet gyömbér, este egy szelet gyömbér és foghagyma is. Foghagyma is lehetne reggel is, de egy idő után azért nagyon megérződik az emberen, az anyukám szerint már a bőrömön is érződött, hogy mindig azt eszem, ezért redukáltam az adagot. Még van egy psyllium nevű készítmény, ami valami növény magjának a héja, az a lényege, hogy kitisztítja a beleket, ezt is érdemes kipróbálni, szedtem egy ideig és kombinálva a másik kettővel, azt hiszem, ez is segített.
Viszont én már 20 éves vagyok, 12 évesen lehet, hogy valami hormon cucc és nem a beleiddel van a probléma...
Kísérletezni kell, mindenkinek más segít, mert általában más az ok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!