Sotetbarna hajbol vilagosat hogyan?
Figyelt kérdés
Full sotet a hajam,vilagosbarna szeretnek lenni hogy utana lehessek sotetszoke. Nem akarom leszivatni. Mit ajanlanatok erre a problemara?2015. febr. 7. 21:03
11/15 A kérdező kommentje:
Es esetleg a melir bevalhat?
2015. febr. 10. 18:11
12/15 anonim válasza:
mutass képet hogy most milyen és kábé milyet szeretnél
14/15 anonim válasza:
Óó, hát ez nem nagy különbség. :) Én nemrég lettem sötétbarnából sokkal szőkébb, annyi, hogy nekem szőke satír van benne, meg bézsszőke a hajam mellette, szóval olyan, mintha természetes szőkésbarna hajam lenne.
Ne félj attól sem, ha le kell szivatni, mert nem fog benne nagy kárt tenni, nem fog nagyon roncsolódni, csak mindenképpen fodrász csinálja, mert Ő ért hozzá, ennyi a lényeg.
Sok sikert! :)
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:))
remelem jol sikerul majd es nem banom meg :D
2015. febr. 19. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!