Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szolizas nem veszi ki a...

A szolizas nem veszi ki a hajam szinet?

Figyelt kérdés

hozzateszem hogy festett hajam van.

koszonom a normalis valaszokat ! :)

2015. febr. 7. 18:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
kussolj mar.. mit osztod itt az eszt?!
2015. febr. 7. 19:17
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Látod a sok szolitól ilyen agressziv barbár lettél. Szerintem a legjobb

amit tehetsz hogy elásod magad :)

2015. febr. 7. 19:21
 13/16 A kérdező kommentje:
felvilagositalak hogy most szoliznak eloszor, es csak erdeklodtem az irant ami a kerdesben talalhato.. de latom nem voltal kielegitve egy ideje es itt eled ki a hormonzavaraidat.. oszinten sajnalom... :)))
2015. febr. 7. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
De senkit nem érdekel hogy te mikor mész szolizni illetve az se hogy milyen hatással van rád!! Hangsulyozom rád! Mert szerintem azért mész szolizni hogy végre valaki észre vegyen. De szerintem ezzel az ésszel senki nem fog szivem :)
2015. febr. 7. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező! Nagy szavak. Miért, te mikor voltál kielégítve? Gondjaid lehetnek, ha azt hiszed, a szolitól szebb leszel. Oszt a bőr rák kellemetlen lesz.
2015. febr. 7. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem festett sötétbarna hajam van( természetes színem az a tipikus szürke egér barna), de nem vettem észre, hogy a szolitól fakulna, mondjuk egy héten kb 1-szer megyek 6 vagy 9 percre csokiba.
2015. febr. 7. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!