Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » MI az ilyen fajta hajnak a...

MI az ilyen fajta hajnak a neve? Esetleg képet linkelnétek róla?

Figyelt kérdés

Szóval. olyan hajra gondolok.. hogy.. így rétegekbe van felszedve. és a legfölső réteg rövid és az utána következőek egyre hosszabbak... és maga a haj nem rövid mert a legalsó réteg hosszú..

Ennek a hajnak mi a neve? Vagy esetleg egy képet tudnátok linkelni amit ellehetne vinni a fodrászhoz?

Bocsi ha kicsit hülyén magyaráztam el :)

ÉS előre is köszi aki válaszol :)

2010. febr. 10. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
vagy a tépedt frizu az vagy a lépcsőzetesen vágott,google ban van képe min2ről
2010. febr. 10. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Scene hair.:)

[link]

[link] (ez kicsit durvább..de itt látszik a legjobban a lépcsőzetesség:) )

[link]

2010. febr. 10. 14:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindketötöknek :)

Utolsó: De ezek fel vannak tupírozva nem? xD

Ilyenre még nem készültem fel XDDDDD

2010. febr. 10. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=iEOtAEf82GA

Képet nem tudok, de itt a videóban a csajnak szerintem olyan mint amilyet leírtál.

2010. febr. 10. 17:48
 5/6 anonim válasza:
nekem is ilyen hajam van. a fodrász tépettnek hívja. szerintem tupírozva áll a legjobban, de nem rossz simán se, csak úgy nem különülnek el olyan látványosan a rétegek. Én nem vittem képet a fodrászhoz, hanem elmagyaráztam, ugyanígy, ahogy te itt. De örülök, mert megértette és pont olyan lett ,mint amit akartam. :)
2010. febr. 10. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind kettötöknek :)
2010. febr. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!