Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon pattanásos a bőröm....

Nagyon pattanásos a bőröm. Milyen készitményt használjak rá? Garnier Pure? Valami más?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, 1éve lettem tini korom után ujra pattanásos. Már nagyon zavar. Havonta járok kozmetikushoz. Mivel kezeljem bőrömet?
2008. aug. 22. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem használt a Cleen&Clear is. Vagy Garnier Pure.
2008. aug. 22. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, mert ugyanez a helyzet velem is! Én is 23 vagyok, és nálam is egy éve kezdődött:) Megértelek, nagyon durva, én még az utcára sem léptem ki szívesen, annyira zavartak. Hiába bármilyen arctisztító, ezeken szerintem nem igazán segítenek, mert szerintem más jellekű pattik mint tinikorban!

Én voltam a háziorvosnál, aki Dalacin-T nevű kencét írt fel nekem (800Ft. körül volt a gyógyszertárban). Hát megérte, két hét alatt(!!!) látványosan javult az arcom, mára szerencsére teljesen eltűntek! Egy év szenvedés után szinte furcsa, hogy látszik a valódi bőröm :)

Szerintem próbáld ki te is!

2008. aug. 22. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Én most vettem Garnier pure-t

De sztem nem fog bevállni ez sem....:(

Lehet kipróbálom a Dalacin T-t

20éves vagyok és elég ciki h pattanásos a bőröm

2008. nov. 3. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz. Az a tuti.
2010. dec. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!