Befújom magam parfümmel, dezodorral, és deo-t is használok. Mégis olyan hamar elillan. Valami tipp?
Figyelt kérdés
Megcsinálom az előbbieket, és mégis a nap felénél elillan az illat is, és minden. Talán még rosszabb is. Miért van ez? Hogy tudnám megelőzni? Nálatok így van? ( a parfüm nem hamisított, igazi puma parfüm)2015. febr. 4. 15:48
2/12 A kérdező kommentje:
Honnan gondolod, hogy 12-13 éves vagyok?!
2015. febr. 4. 15:58
3/12 anonim válasza:
lehet a bőrőd szárazkás, és hamar beszívja a nedveket.
4/12 anonim válasza:
nem illan el csak hozzaszokik az orrod.de lehet nem lennek veled egy legterben ha ennyi mindent kenegetsz magadra.esetleg furdes?
6/12 A kérdező kommentje:
Épp ez az. Nem száraz a bőröm. Miért? Nem úgy fújom be magam, hogy mindenki megfullad. Fürdés reggel, este. Köszi!
2015. febr. 4. 16:11
7/12 anonim válasza:
Az a gond, hogy "munkában megfáradt" illatod van (ilyenkor ajánlott bőrgyógyászt felkeresni, nem volt könnyű, de én is megtettem), vagy csak az, hogy nem érzed a parfümöd illatát? Vigyél magaddal egy mini üvegcsét és fújj magadra napközben is egy vagy két spriccelést, ne többet, mert az már sok (mondjuk ebédidőben vagy mielőtt hazaindulnál).
8/12 anonim válasza:
1-es ! Te egy mágus vagy?? Honnan tudhattad hány éves???
:)))))))
9/12 anonim válasza:
Biztosíthatlak, hogy a jó parfüm nem illan el, hanem estig megmarad.
10/12 anonim válasza:
Igazi puma parfüm?Attól ne várj csodát,kérlek!5000 ft-os kategória.Az semmit sem ér!
Az én parfümöm egész nap tart,de 18 ezer forint volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!