Koromfeketéből ilyen hajszín házilag?
Eredetileg világosabb gesztenyebarna hajam van, ezt festem egy jóideje feketére. Újabban elgondolkodtam rajta, hogy váltai kellene, és arra jutottam, hogy szeretnék egy ilyen hajszínt kipróbálni: [link]
Nem lenne nagyon radikális változás, de nem tudom, hogy ebből házilag mi sülhet ki. Igazából ez a vágyott hajszín is feketének számít, hogy nézelődtem a festékek között, meg egy tévéreklámban is ragyogó vagy nem is tudom, milyen feketéket reklámoztak, és mutattak vagy három ilyen iszonyú sötét barnát...
Megoldhatom ezt házilag, vagy inkább egyedül ne próbálkozzak vele?
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, mert végülis nem olyan nagy a különbség a két árnyalat között, de nem igazán vagyok tájékozott az ilyenekben...
nekem a linkben egy szőke hajat nyitott meg...
Egyébként feketére ha bármilyen világosabbat festesz valószínű nem fog látszani semmi,csak ott ahol le van már nőve.
jajj, hát ez tényleg szőke :S
bocsánat :S
itt a JÓ link :D
igaz, hogy ezt is a fekete-kategóriában találtam, de ez nekem inkább olyan nagyonsötétbarna :)
legalábbis a jelenlegi hajszínemnél egy-két árnyalattal biztos barnább :D
A barnát nyugodtan próbáld meg, elvileg világosíthat egy picit rajta.
Viszont: a szőkét eszedbe ne jusson megpróbálni:S
neeem, isten ments, soha nem akarnék szőke hajat :D
főleg nem fekete után egyből, házilag :S
csak megtréfált a hajam.hu a linkkel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!