Derékig érő hajat szeretnék, most ér a vállamig, mit csináljak hogy gyorsan és szépen meg nőjjön?
Légyszi ricinus olajat ne írjatok!
KÖSZI!
hát sehogy. hülyeség ez a sok szirszar olaj amit ha a hajra kensz nő egy hét alatt 20 centit....
varrass hajat magadnak
Sok fehérje, vitamin, tehát a táplálkozásra ügyelj. Igyál sok folyadékot.
Ne vasald. Sőt én szárítani se szoktam, kivéve, ha nagyon sietek, illetve ha nagyon hideg van. :)
Tél van, hordj sapkát. Ne használj waxot, hajrögzítő spray-t, stb. Vágass belőle fodrásszal, ha el van törve. Én olyan 1,5-2 havonta járok fodrászhoz, az enyémnek az elég.
Hosszú hajam van, szerencsére egy héten elég kétszer mosnom, és olyankor át is szoktam masszírozni a fejbőrömet, míg szárad. Úgy kb ennyi, amit elkövetek ellene. :) Használtam ricinust régebben. Ártani biztos nem ártott. Sok jót írnak róla. Mi a bajod vele?
Szia én is hajnövesztési procedúrán vagyok. Szörnyű a hajam, le van szőkítve , napi 3x vasalom 2 hetente festetem.
Most ezeket elhagytam egy időre, Bánfi hajszeszt használok, DM-es hajnövesztő kapszulát (meglepően jó), cinket , folsavat és c-vitamint szedek. Baleás koffeines sampont használok és syoss szilikon menteset . Hajpakolást avonból rendeltem , és heti 2x keverek magamnak (ricinus olaj, mandula olaj, kókuszos olaj)
Nagyon ritkán vasalom , de akkor is használok hővédőt, és egyáltalán nem szárítom, ha hideg van akkor a tövét megfújom kicsit.
Semmiképp se moss forro vízben hajat és ha megtörlöd ne dörzsöld csak nyomkodd ki törülközővel a vizet. Csinálj fejmasszázst.
Vizes en ne fésült a hajad és szerezz be disznósörtés hajkefét .
Ja és elvileg ha gumibot gYorsabban nő. Azt nemtudom utálom gumizni. Remelem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!