Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kék szemhez jol fog állni a...

Kék szemhez jol fog állni a sötétbarna haj?

Figyelt kérdés
Hamvas szőke,szőke hajam volt mindig is volt hogy volt benne sötét melir.Annyira szeretnék már egydzer sötét hajat de félek hogy vagy nem áll majd jol vagy öregiteni fog. Ti beválalnátok vagy maradjak a szokásosnál.Lapockáig érő a hajam!
2015. febr. 3. 11:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Küldesz képet?
2015. febr. 3. 11:38
 2/14 anonim ***** válasza:
ha világos a bőröd, akkor jól fog állni nagyon.
2015. febr. 3. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép tud lenni a sötét haj és a kék szem. :)
2015. febr. 3. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Szép. Arra számíts, hogy a kék szemed szinte "világítani" fog tőle. És elsőre ne fesd túl sötétre, kezdd egy középbarnával vagy mogyoróbarnával, az is markáns váltás lesz. Sötétíteni mindig tudod, ha a következő festésnél sötétebbet választasz, visszavilágosítani nagy strapa, megviseli a hajad és az eredmény sem lesz tökéletes. Kezdetnek, ha bizonytalan vagy, próbálkozz hajszínezővel.
2015. febr. 3. 12:33
 5/14 anonim ***** válasza:

Először szerintem egy középbarna színezővel próbálkozz, mert sötétíteni lehet rajta, de világosítani nagyon macerás, és roncsolja is a hajat.

Nekem egyébként kékeszöld szemhez jól állnak a hamvas sötétbarnák, eredetileg sötétszőke vagyok.

2015. febr. 3. 13:25
 6/14 anonim válasza:

Vegyél vagy menj el egy paróka szaküzletbe :)

Próbálj fel különböző színeket a fejedre :D Fotózd le magad és kérd ki az közeli ismerősök véleményét!

Na így bár nincs mit kockáztatni :D :D :D

2015. febr. 3. 17:47
 7/14 anonim válasza:
Nekem sötétbarna hajam van és zöldeskék szemem, de inkább kék. Azt szokták mondani hogy jól áll szóval vágj bele! 😉
2015. febr. 3. 18:59
 8/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megvettem a festéket de csak mert ti mondtátok,köszönöm a bátoritást! Egyszer élünk! :D pénteken megyek fodrászhoz! ;)
2015. febr. 4. 07:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy érzed magad! :)
2015. febr. 4. 20:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát csajok ez nem jött be vagy még furcsa de nagyon vissza vágyok a hamvas szőkéhez!
2015. febr. 6. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!