Szőrtelenítő krémet intim területen?
Nem tudom egyszerűen hogy távolítsam el a szőrt a fenekemnél és a két lábam között..Fentebb ott borotvával szoktam és úgy ahogy leszedi..A gyantát ki se merem próbálni mert kicsi a fájdalom tűrő küszöböm de a szőrtelenítő krémtől meg félek hogy irritálná meg csúnya lenne a helyén..
Ti mit ajánlanátok? (Légyszíves csak értelmes válaszokat)
16/L
Egyáltalán nem ajánlom a szőrtelenítő krémet sehova, nemhogy intim területre. Az egy érzékeny rész, ilyen vegyi anyagokkal teli vackot soha nem kennék oda. Egyszer használtam ilyen krémet lábszárra. Na, ott is égető érzés volt, el sem tudom képzelni, hogy "ott lenn" mit csinálna. Főleg, ha rákenődik a kisajakra, jesszus .____________.
Az eredmény meg ugyanaz, mint a borotvával, két nap múlva kezdhetnéd elölről.
A gyanta egyébként nem olyan rossz, itt olvastam egyszer, hogy ha a letépőcsíkot vékony (~2-3 centi széles) csíkokra vágod, akkor egyszerűbb leszedni és nem is annyira fájdalmas.
Vagy borotváld továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!