Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarna hajhoz milyen...

Sötétbarna hajhoz milyen melír állna jól?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2008. aug. 21. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szőke, vörös, lila ha sezreted az élénk színeket akkor vármilyen igazából.

Vagy van olyan h sávmelír, vagyis nekem a fodrászom ezt a nevet mondta, de google nem ismeri :D

Szal olyan h nem tincsekbe van a melír, hanem a hajad alján, és csak megcsillan a szín, kibaszott jól néz ki, am tuti láttd már másnál. Na nekem sötétbarna hjamba ilyen volt piros színnel, áá veszett jól nézett ki, csak mivel sűrűn mosok hajat hamar kikopott, de ha festettem volna folyamatosan vele, akkor egy idő után bírta volna sokáig... Amúgy színezőhabbal volt festve

2008. aug. 22. 00:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan barna, hogy sokan összetévesztik a feketével! :S Nekem a fodrászom a vöröset javasolta, de abból is a lilásabb, nem pedig a narancsos árnyalatokat!

Nem tudom milyen az előző válaszolóé, de ha mutatna képet, örülnék, mert így elég jól hangzik! :) Előre is köszi

2008. aug. 22. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Phú ne hargudj, de nem tudok muttni képet, mert már az én hajam sem olyan. Google sem ismeri, szal nemtom, de 100% h látattok már olan lányokat, mert kezd terjedni...
2008. aug. 22. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
:( Azért köszönöm szépen!
2008. aug. 22. 18:54
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok,

Vilagosbarna hajam van szokenek szuletem de az idok soran besotetedett, tehat olyan szep vilagosbarna lettem. A borom feher, nagyon nehezen barnulok le igy alltalaban feher vagyok. Szerintetek milyen melir allna jol?

2011. szept. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!