Sötétbarna hajhoz milyen melír állna jól?
Szőke, vörös, lila ha sezreted az élénk színeket akkor vármilyen igazából.
Vagy van olyan h sávmelír, vagyis nekem a fodrászom ezt a nevet mondta, de google nem ismeri :D
Szal olyan h nem tincsekbe van a melír, hanem a hajad alján, és csak megcsillan a szín, kibaszott jól néz ki, am tuti láttd már másnál. Na nekem sötétbarna hjamba ilyen volt piros színnel, áá veszett jól nézett ki, csak mivel sűrűn mosok hajat hamar kikopott, de ha festettem volna folyamatosan vele, akkor egy idő után bírta volna sokáig... Amúgy színezőhabbal volt festve
Nekem olyan barna, hogy sokan összetévesztik a feketével! :S Nekem a fodrászom a vöröset javasolta, de abból is a lilásabb, nem pedig a narancsos árnyalatokat!
Nem tudom milyen az előző válaszolóé, de ha mutatna képet, örülnék, mert így elég jól hangzik! :) Előre is köszi
Sziasztok,
Vilagosbarna hajam van szokenek szuletem de az idok soran besotetedett, tehat olyan szep vilagosbarna lettem. A borom feher, nagyon nehezen barnulok le igy alltalaban feher vagyok. Szerintetek milyen melir allna jol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!