Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történhetett a hajammal?

Mi történhetett a hajammal?

Figyelt kérdés

kb. egy hete száraz lett a vége, kócolódik, hiába állítom be nem marad úgy, a végei meg összetapadnak (nehéz kifésülni emiatt). Nem vasaltam, szárítottam vagy lakkoztam, balzsammal, pakolással, és simán samponnal mosva is változatlan a helyzet. Hirtelen megváltozott, és képtelen vagyok rendbehozni. Sírhatnékom van, még a boltban sem vehetem le a sapkámat. Otthon is 2 perccel fésülködés után már vállalhatatlan, márpedig 2 fésülködés után ráhagyom, mert az sem tesz jót neki.

Mi okozhatja ezt? Mit tehetnék?

2015. febr. 2. 11:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Van itthon kókuszolaj, tegnap azt tettem pakolásként a hajamra argán olajjal egész délutánra, de nem segített semmit. Annyi, hogy puha lett a szalmakazal a fejemen, de ugyanúgy ezer felé áll, és hátul "kemény", tapadós, száraz a legvége.
2015. febr. 2. 14:48
 12/12 A kérdező kommentje:
4 balzsamom van itthon, abból egyet már elég rég nem használtam, csak áll a polcon. Van egy mézes Garier, egy avokádó-karités Garnier, argán olajos Schauma, és amit nem használok már, az a Fructis 3 olajos balzsama. Kallos pakolásom van, meg kókuszolajom, lenmag-szőlőmag olajkeverékem, és nagyrészt argános testápoló olajom (testre nem vált be, szilikon és paraffin olaj mentes, így hát hogy ne vesszen kárba, hajolajnak/pakolásnak szoktam használni). Ha ezek nem váltak be, nem tudom mi segíthet. Nem igazán megnyugtató, ha puhább a madárfészek a fejemen, de semmi egyebet nem tudnak elérni a különböző kencék.
2015. febr. 2. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!