Olyanoktól kérdezném, akik hosszú hajukat egyből rövidre vágatták. Mennyire volt furcsa eleinte a rövid haj?
Derékig érő volt vállig érő lett. -40 cm. Az elején tetszett, utána megutáltam. Nőies után kislányos lettem. Ugyan a mosás, szárítás gyorsabb volt, de gyakrabban is kellett, mert jobban látszott ha zsírosodott és mindig formázni kellett, hogy ne legyen olyan kis semmilyen.
Nem lett könnyebb tőle a fejem, bár copfban nem húzta így annyira a hajam -> dús hajam van.
Azóta szerencsére visszanőtt :D
Nekem derékig érő hosszú hajam volt. Semmi gond nem volt vele, nem töredezett és nagyon egészséges volt. De mégis úgy döntöttem, hogy levágatom teljesen rövidre. A fodrászom többször rákérdezett, hogy: "biztosan ezt akarod?" Én mondtam, hogy: "igen" :)
Végül nagyon rövidre lett vágva. Ollóval lett levágva, de hátul géppel lett felnyírva. Azóta 3 hetente járok vissza a fodrászhoz, mert folyamatosan vágatni és nyíratni kell. Sokkal jobban érzem magam rövid hajjal! Könnyebb a fejem is és nincs vele annyi macera mint a hosszúval. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a jó rövid hajat! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!