Lett egy elég csúnya pattanás az arcomon, elég gyulladt, pénteken színházba mennék és ezért eléggé elkeserít, van valami házi, egyszerű módszer, amit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 16:34
1/4 anonim válasza:
nyomd ki,és kezeld le valami pattanásr való krémmel.
nekem a nagy bub pattanások is igy tűnnek el.
kinyomom,lekezelem a szokásos pattanásos krémmel,és 2 nap mulva semmise látszik.
2/4 anonim válasza:
Tegyél rá fogkrémet, az leszárítja. Ha gyulladt, akkor nyomj rá egy darab jeget, esetleg kamillával borogasd!
3/4 anonim válasza:
Fertőtlenítsd le, törj össze por állagúra egy gyulladáscsökkentőt pl. fájdalomcsillapítót(én legutóbb "készlethiány" miatt az Algoflex M rózsaszín részéből csináltam és működött:), és ezt kamillateával vagy a fertőtlenítő folyadékkal pasztásítsd, kend vastagon rá éjszakára vagy száradás után ismételd meg. Vigyázz, csak a patt.-ra mert agresszív a módszer.
4/4 anonim válasza:
előző vagyok, elfelejtettem: a fogkrémről úgy tudom, hogy a fluor tartalma miatt fertőzés> gyulladásveszélyes (max. a mentoltartalom miatt tűnik úgy, h segít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!