Mennyibe kerül kb. fölcsatoló rózsaszín póthaj? És Szegeden hol árulnak ilyen viszonylag olcsón? (Mars teret ne mondjátok, ott nem volt)
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 16:30
1/8 A kérdező kommentje:
ilyen-->ilyet bocsi
2010. febr. 9. 16:31
2/8 anonim válasza:
szia! nem tudom mennyire érdekel, de vettem egy türkizkék indiai hajból készült póttincset, de már nem kell! esetleg nem érdekel?
3/8 A kérdező kommentje:
engem nem, nekem rózsaszín kéne fellépésre de am mennyi?
2010. febr. 10. 14:33
4/8 anonim válasza:
A Mars téren a sarki nagy mindenféle szépségápolási termékeket(fodrászkellékeket is)árusító üzletben próbáltad?
Van pl. egy piperebolt a régi Tescoban, ahol sok érdekes dolgot láttam már.
Régen volt a Bartók téren is egy fodrászbolt csecsebecsékkel(a zon az oldalon, ahol a gazdabolt van a sarkon)
5/8 A kérdező kommentje:
igen, a Mars téren írtam h nem volt.
köszi am:D
megnézem ezekbe
2010. febr. 10. 18:11
6/8 anonim válasza:
10:53as vagyok.
1000 forint lenne.(én 1500ért rendeltem..) 40 centiméter hosszú, kb 2,5-3 centi széles :)
7/8 anonim válasza:
miért nem csinálod azt h befested rózsaszínre??
8/8 anonim válasza:
15:47es vagyok
am én is szegedi vok és én is kerestem de nem lehet sehol se venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!